Borban az igazság

Tervezés a lelke mindennek

A borokat kedvelők számára talán már nem kell bemutatni Tokaj csodálatos borait, de a Trifecta borászat talán még nem mindenkinek ismerős. A Nyárádi Pablo által 1997-ben alapított cég Amerikában a Napa völgyben vált sikeressé prémium boraival, majd 2015-ben erre a borvidékre is beköltözött. Ebben az évben alapította tállyai birtokát, ahová volt szerencsém ellátogatni egy pár évvel ezelőtt az első közös munkánk kapcsán.

Az azóta eltelt pár évben is többször kértek fel termék- és hangulatfotók készítésére. Ezek során, ahogyan a mostani projektben is, törekedtem rá, hogy a brand eddigi arculatát tükrözzék képeim, ezzel biztosítva egységes megjelenést a weboldalon.

Számomra fontos az előkészület, hogy minden apró részlet a helyén legyen (a fények, a kompozíció és a kiegészítők). Az ötletelés során találom meg ugyanis a legoptimálisabb beállítást, melynek eredményeképpen végül megszületik a partnereim számára is tökéletes kép.

A legutóbbi sorozatból a számomra legkedvesebbek:

További bejegyzések

Design

Design

Erről fog szólni ez az év Fontos megemlíteni az elején, hogy a grafikai munkáim során sokszor használok külső forrásokat, ahogy most is tettem. Sajnos nincs idő elmenni az Alpokba, és kivárni a megfelelő évszakot, hogy az odacipelt felszereléssel készíthessek egy...

Új év, új lendület

Új év, új lendület

Ideje beindulniMost év elején lesz, hogy a stúdió 4. éve üzemel. Rengeted fejlesztés, beletett energia, és idő van már benne. Bizton állíthatom, hogy kellő mennyiségű tapasztalatot sikerült felszedni ennyi idő alatt egy stúdió üzemeltetésével kapcsolatban. Egy...