Design

Erről fog szólni ez az év

Fontos megemlíteni az elején, hogy a grafikai munkáim során sokszor használok külső forrásokat, ahogy most is tettem. Sajnos nincs idő elmenni az Alpokba, és kivárni a megfelelő évszakot, hogy az odacipelt felszereléssel készíthessek egy remek fotót. Ezt kérlek nézzétek el nekem.

Sok éve követem, figyelem a design világát, mert számomra fontos az összhang, ha a megjelenésről van szó. Egykori tanítóim sokat hangoztatták, hogy a kevesebb több. Ezt nagyjából mostanra értettem meg, és vált vérré.

A grafikai tervezésekben úgy látom, hogy nehéz ezt az alapszabályt tartani, mert olykor az ember fiát elkapja a tervezés lázas lendülete, és belepakolna minden fölösleges csicsát.

Egyszóval éljen a MINIMAL, és ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, azért csak emberek vagyunk, és néha belecsúszik 1-2 hiba a tervezésbe (Persze jelen esetben szándékosan).

Ám az élet ettől szép, és örömteli elfogadni mindent a hibáival együtt.

További bejegyzések

Borban az igazság

Borban az igazság

Tervezés a lelke mindennekA borokat kedvelők számára talán már nem kell bemutatni Tokaj csodálatos borait, de a Trifecta borászat talán még nem mindenkinek ismerős. A Nyárádi Pablo által 1997-ben alapított cég Amerikában a Napa völgyben vált sikeressé prémium...

Új év, új lendület

Új év, új lendület

Ideje beindulniMost év elején lesz, hogy a stúdió 4. éve üzemel. Rengeted fejlesztés, beletett energia, és idő van már benne. Bizton állíthatom, hogy kellő mennyiségű tapasztalatot sikerült felszedni ennyi idő alatt egy stúdió üzemeltetésével kapcsolatban. Egy...

Pin It on Pinterest