Gyakori kérdések

Ingatlan fotó/videó

Mennyivel előbb kell időpontot foglalnom?

Tudom, hogy szeretnéd már tegnapra az elkészült anyagot megkapni, viszont ezzel nem vagy egyedül. Érdemes legalább 2-3 héttel korábban érdeklődni, mert a nyersanyag készítés, és az utúmunka összesen sok időt visz el.

El kell pakolnom a fotózás/videózás előtt?

Igen.
Ahogy a portfóliómban is látod, minden esetben alapos térrendezés előzi meg a találkozónkat. Minél kevesebb személyes tárgy van a térben, annál könnyebben kívánja meg az érdeklődő az ingatlanodat.
A pakolás alapvetően a te feladatod, és javaslom, hogy minden felesleges tárgyat tegyél el.  Néhány dekorációs elem maradhat elől, az hangulatossá teszi teret.

Tudnál segíteni a pakolásban, és a térrendezésben?

Igen, természetesen.
Egy alap helyszíni kis stageing jár a szolgáltatásom mellé, viszont saját kellékeket nem tudok magammal vinni, csak a helyszíni tárgyakból tudok dolgozni. Kérlek erre előre készülj.
Mivel a pakolás sok időt vesz el, ezért kérlek tájékozódj az árak oldalon erről a kiegészítő szolgáltatásról.

Számít, hogy milyen az időjárás?

Igen számít.

Beltéri munka esetén már elég, ha nem esik az eső, vagy fátyolfelhő van.

Amikor kültéri képeket készítek, a borult égbolt előnytelen. Néhány felhő még jól is mutat, de például esőben sajnos nem tudunk dogozni. Ilyenkor érdemes figyelni az időjárás jelentést, és elnapolni a találkozót.

Mit tegyek, ha le szeretném mondani az időpontomat?

A lemondás lehetséges az időpont előtt 2 nappal. Ha ezt elmulasztod, akkor 25%-os áremelést fogok felszámolni a következő időpont foglalásnál.

Erre azért van szükség, mert mindenkinek az ideje a legdágább. Ha időben kommunikálsz velem, akkor még tudok másokkal foglalkozni. 

 

Hogyan kapom meg a kész anyagokat?

Természetesen egy felhő tárhelyen keresztül. Ami neked kényelmes, amit használsz. Lehet ez Google Drive, Dropbox, One Drive, stb… Ez ma már nem akadály, mindegyik nagyon jól működik közös munkára.

 

Meddig tárolod a képeket, videókat?

A felhő tárhelyeket a közös munka idejére érdemes megtartani. Ha ez egy egyszeri alkalom, akkor csak addig, ha a közös munkánk hosszútávú, akkor a szerződés idejére.

FONTOS! 
A leadott anyagokat ments le magadnak is, mert az adatbiztonság központi kérdés.
A nyersanyagokat még további 6 hónapig őrzöm meg.

Mennyi módosítást kérhetek az anyagokon?

A kommunikáció folyamatos lesz közöttünk, ezért az első kapott anyag már készanyagnak tekinthető.

Apróbb módosításokat még biztos, hogy kell csinálnom, ami természetes, viszont ezt egy javítási körben tudom díjmentesen elvégezni. További javítási körökre van lehetőség, viszont itt már óradíjat számítok fel. Kérlek tájékozódj az árak oldalon.

Megkaphatom a nyersanyagokat?

A szerzői jogok értelmében nem áll módomban a nyersanyagokat átadni. Nyilván azért fizetsz, hogy a szerkeszői munkát kiszervezd, és jó legyen a végeredmény. 

Slideshow

Tényleg csak átküldöm a saját képeimet, és elkészül a slideshow video?

Annyi a teendőd, hogy a megadott felhő tárhelyre feltöltöd a képeidet, választasz zenét a megosztott mappából, és IGEN, a többit intézem. 

Minden képet küldjek át amit készítettem?

Igen kérlek.
A lehető legtöbb képet/videót töltsd fel nekem, és korrektúrázás és leválogatás után elkészíten a slideshowt.

Érdemes legalább 30-40 képet készíteni az ingatlanodról.

Milyen hosszú lesz a slideshow?

Tapasztalatom szerint 1-1,5 percnél hosszabb videót már nem szívesen néznek meg az emberek, tehát erre számíts. 

Milyen zene lesz a slideshow alatt?

A megosztott zenei mappában fogsz találni több zenei stílust is. Lesz pörgősebb, és lassabb tempójú is, de mindenképp 1-1,5 perc hosszúságúak lesznek.