Ingatlanosoknak

Spórolj meg rengeteg időt, és bízd a szakemberre!

Felejtsd el a mobilos képeket. Mutasd meg profin az ingatlanodat a közönségednek. Egy kis befektetéssel igazán nagyot léphetsz előre.

 

Eladó / kiadó a lakásod?

Szeretnéd ingatlanodat gyorsan és a legjobb áron értékesíteni vagy kiadni? Az első benyomás mindig számít, különösen az ingatlanpiacon. Profi ingatlan fotók segítségével kiemelheted otthonod vagy Airbnb-szállásod egyedi vonásait, és vonzóbbá teheted azt a potenciális vásárlók vagy bérlők számára.

Minőségi képek

Kiváló minőségű, éles és jól megvilágított fotók készülnek, amelyek vonzzák a tekintetet és kiemelik ingatlanod legjobb tulajdonságait.

Professzionális Kompozíció

Több mint 15 év tapasztalata gondoskodik arról, hogy minden szoba és részlet a legjobb szögből legyen megörökítve, így növelve az érdeklődést és az eladási esélyeket.

Gyors kivitelezés

Tudjuk, hogy az idő pénz, különösen az ingatlanpiacon. Gyors és megbízható szolgáltatásaim révén rövid időn belül megkapod a kész képeket.

Ingatlanosok figyelem!

Ingatlan értékesítőként tudod, hogy az első benyomás döntő lehet egy ingatlan eladásában. Professzionális fotóimmal segítelek, hogy ingatlanjaid a lehető legjobb fényben tűnjenek fel, így növelve az értékesítési esélyeket és gyorsítva a folyamatot.

Emeljük együtt a szolgáltatásod színvonalát!

Az ingatlan fotózás több mint egyszerű képek készítése – ez az ingatlan vizuális bemutatása, amely segít a vevőknek elképzelni jövőbeli otthonukat.

Dolgozzunk együtt, hogy minden ingatlanod a lehető legjobb formáját mutassa!

Szakértelem és Tapasztalat

Tapasztalt fotósként pontosan tudom, hogyan kell megörökíteni egy ingatlant, hogy az a legjobb formáját mutassa, legyen szó lakásról, házról vagy kereskedelmi ingatlanról.

Gyors és Megbízható Szolgáltatás

Tudom, hogy az idő fontos tényező az ingatlanpiacon. Gyors és hatékony munkámnak köszönhetően rövid időn belül kézhez kapod a kész fotókat, így az ingatlan hirdetése hamar elindulhat.

Közös Érdek

Együttműködésünk révén közösen tudjuk kiszolgálni az ügyfeleket, növelve mindkettőnk sikerét és hírnevét a piacon.

Képekből videó?

Slideshow!

Látványos slideshow videókkal lendületesen mutathatod be ingatlanodat, legyen szó saját képeidről vagy az általam készített profi fotókról. Ezzel a hatékony eszközzel könnyebben felkeltheted a potenciális vásárlók érdeklődését és növelheted az értékesítési esélyeket.