Design

Erről fog szólni ez az év

Fontos megemlíteni az elején, hogy a grafikai munkáim során sokszor használok külső forrásokat, ahogy most is tettem. Sajnos nincs idő elmenni az Alpokba, és kivárni a megfelelő évszakot, hogy az odacipelt felszereléssel készíthessek egy remek fotót. Ezt kérlek nézzétek el nekem.

Sok éve követem, figyelem a design világát, mert számomra fontos az összhang, ha a megjelenésről van szó. Egykori tanítóim sokat hangoztatták, hogy a kevesebb több. Ezt nagyjából mostanra értettem meg, és vált vérré.

A grafikai tervezésekben úgy látom, hogy nehéz ezt az alapszabályt tartani, mert olykor az ember fiát elkapja a tervezés lázas lendülete, és belepakolna minden fölösleges csicsát.

Egyszóval éljen a MINIMAL, és ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, azért csak emberek vagyunk, és néha belecsúszik 1-2 hiba a tervezésbe (Persze jelen esetben szándékosan).

Ám az élet ettől szép, és örömteli elfogadni mindent a hibáival együtt.

További bejegyzések

Borban az igazság

Borban az igazság

Tervezés a lelke mindennekA borokat kedvelők számára talán már nem kell bemutatni Tokaj csodálatos borait, de a Trifecta borászat talán még nem mindenkinek ismerős. A Nyárádi Pablo által 1997-ben alapított cég Amerikában a Napa völgyben vált sikeressé prémium...

Új év, új lendület

Új év, új lendület

Ideje beindulniMost év elején lesz, hogy a stúdió 4. éve üzemel. Rengeted fejlesztés, beletett energia, és idő van már benne. Bizton állíthatom, hogy kellő mennyiségű tapasztalatot sikerült felszedni ennyi idő alatt egy stúdió üzemeltetésével kapcsolatban. Egy...