Új év, új lendület

Ideje beindulni

Most év elején lesz, hogy a stúdió 4. éve üzemel. Rengeted fejlesztés, beletett energia, és idő van már benne. Bizton állíthatom, hogy kellő mennyiségű tapasztalatot sikerült felszedni ennyi idő alatt egy stúdió üzemeltetésével kapcsolatban.

Egy területen azonban nem fejlődtem, és ez a saját láthatóságom. Szokás mondani, hogy suszternek lyukas a cipője, és ez az én esetemben is pontosan így történt. Sokkal inkább foglalkoztam mások anyagaival, csiszoltam mások imázsát. Ez persze érthető, hiszen ebből van bevétel.

Idén új irányt veszek, és bemutatom Nektek mindazt, amivel valójában foglalkozom. Ez a blog kitűnő felület lesz ezekre a kommunikációkra, hiszen úgy is itt történik majd a legtöbb változás, itt publikálok mindent. Persze a közösségi média többi szegmensében is (Facebook, Instagram) ugyan úgy ki lesz téve minden kép-video-grafikai anyag, csak ez lesz a fő forrás.

Kövessétek ezt a blogot, Facebookot, Instagramot a további infókért, és hamarosan lesz hírlevél lista is, amire érdemes lesz feliratkozni az akciók, események végett.

További bejegyzések

Borban az igazság

Borban az igazság

Tervezés a lelke mindennekA borokat kedvelők számára talán már nem kell bemutatni Tokaj csodálatos borait, de a Trifecta borászat talán még nem mindenkinek ismerős. A Nyárádi Pablo által 1997-ben alapított cég Amerikában a Napa völgyben vált sikeressé prémium...

Design

Design

Erről fog szólni ez az év Fontos megemlíteni az elején, hogy a grafikai munkáim során sokszor használok külső forrásokat, ahogy most is tettem. Sajnos nincs idő elmenni az Alpokba, és kivárni a megfelelő évszakot, hogy az odacipelt felszereléssel készíthessek egy...